Top Hoteluri în Sinaia cu Piscină, Spa și Jacuzzi

Cauți cazare cu piscină pe Valea Prahovei? ⭐ Top 10 hoteluri în Sinaia cu piscină, spa și jacuzzi.

Hoteluri cu piscină Sinaia

Stațiune Sinaia este o bijuterie a României și un loc de renume pentru frumusețea sa naturală și atracțiile turistice captivante.

Dacă ești în căutarea unei experiențe de relaxare supremă și de răsfăț la Spa, nu există nimic mai reconfortant decât o cazare la un hotel cu piscină din Sinaia.

Acest articol îți dezvăluie cele mai bune opțiuni de cazare cu piscină din Sinaia, pentru a te bucura de o vacanță relaxantă .

Top Hoteluri cu Piscină în Sinaia

Hotel Mara

Hotel cu piscină în Sinaia

Hotelul Mara te invită să te bucuri de o oază de liniște și confort în inima pitorească a stațiunii Sinaia.

Aflat într-o locație fermecătoare, situată pe un deal înconjurat de păduri, acest hotel cu piscină din Sinaia, oferă o gamă generoasă de facilități pentru o ședere relaxantă și revigorantă.

Pentru cei în căutare de relaxare și distracție, Hotelul Mara dispune de o piscină parțial acoperită, însoțită de o zonă de saună și o cadă cu hidromasaj, toate accesibile gratuit pentru oaspeții săi.


Hotel Pestera

Hotel cu piscină în Bucegi

Ei bine, dacă vrei să te ridici la înălțime, atunci Hotelul Peștera e locul pentru tine!

Aflat în Moroeni, la 1.600 de metri, pe Platoul Bucegi. Și guess what? Suntem la doar 300 de metri de traseele pentru drumeții și telecabine! Deci, aventura începe chiar de la ușa noastră.

La Hotelul Peștera, distracția e garantată! Avem o piscină super cool, o saună relaxantă și o cadă cu hidromasaj care face minuni pentru stresul tău. Iar pentru că știm că n-ai putea trăi fără internet, avem WiFi gratuit în toată proprietatea.

Așa că poți să-ți împărtășești aventurile montane cu toată lumea.

Hai la Hotelul Peștera să facem împreună experiențe memorabile pe Platoul Bucegi!


Hotel International

Hotel cu piscină și spa în Sinaia

Hotelul Internațional din Sinaia este locul în care distracția și relaxarea se întâlnesc într-un dans perfect.

La noi, aventura începe cu 2 piscine interioare și un centru spa care te răsfață de la cap la picioare.

Și asta nu e tot! Avem și un centru de divertisment, un centru de înfrumusețare și un restaurant care te va cuceri cu deliciile sale.

Dacă ești în căutare de distracție, avem 4 piste de bowling și 2 mese de biliard, pe care le poți savura cu un cost suplimentar în weekend. Iarna, poți folosi gratuit depozitul pentru echipamentul de schi.

Deci, indiferent de anotimp, noi avem grijă de toate detaliile ca tu să te simți minunat.


Hotel Sinaia

Hotel cu piscină interioară în Sinaia

Hotelul Sinaia are o locație super centrală, fix lângă frumosul Parc Dimitrie Ghica, chiar pe strada principală plină de magazine. Ești în inima acțiunii!

Și nu-i doar locul unde te cazezi, ci și un loc emblematic care se ocupă de relaxare și distracție.

La Hotelul Sinaia, ne pasă de starea ta de bine. Așa că te așteptăm cu brațele deschise la servicii de spa, o piscină interioară pentru relaxare, saună și facilități de fitness pentru cei care nu vor să-și rateze antrenamentul.

Și știi ce e mai tare? Toate astea sunt incluse în preț!


Hotel Belmont

Hotel cu piscină la Padina

La Hotel Belmont, distracția și confortul sunt la ele acasă.

Avem tot ce îți poți dori: WiFi gratuit ca să rămâi conectat cu lumea, un restaurant delicios, un lounge comun pentru relaxare și serviciu în cameră pentru când vrei să te răsfeți la adăpostul tău.

Și pentru că la noi contează experiența ta, am pregătit ceva special pentru fiecare.

Ai o piscină interioară pentru bălăceală, o cadă cu hidromasaj pentru momentele de relaxare, un club de noapte pentru petreceri memorabile și un club de copii pentru cei mici.

Hotelul te așteaptă și cu o saună de lux și o terasă superbă.


Hotel Carpathia

Hotel cu piscină și jacuzzi în Sinaia

Hotelul Carpathia se află chiar în centrul stațiunii Sinaia și are ceva special pentru fiecare oaspete. Ești gata să te relaxezi și să te răsfeți?

La noi, ai acces gratuit la un centru spa care te va face să te simți ca-n rai. Avem nu una, ci două saune să te răsfeți, o piscină interioară, și o cadă cu hidromasaj ca să uiți de toate grijile.

Și știi ce e și mai tare? Castelele Peleș și Pelișor, precum și frumoasa Mănăstire Sinaia sunt la doar un salt de 2,5 km de proprietatea noastră.

Așa că poți explora și descoperi toate comorile acestei stațiuni minunate.


Hotel COTA O MIE

Cazare cu piscină și jacuzzi

Dacă vrei să scapi de agitația orașului, Complexul Hotelier COTA O MIE e locul perfect!

Ne găsești într-o zonă montană liniștită, cam la 7 km de stațiunea de iarnă Sinaia și la 8 km de telecabină. O oază de relaxare în mijlocul naturii!

La noi, distracția începe la restaurantul nostru, unde te așteptăm cu bucate delicioase. Iar pentru momentele de relaxare, avem o piscină interioară cu jacuzzi ca să te răsfeți.


Alte Oferte de Cazare în Sinaia

Booking.com

Top Hoteluri cu Piscină în Sinaia

Spune-ne părerea ta