TOP 10 Cele mai frumoase plaje pe care să le vezi în Halkidiki

Cauți plaje frumoase în Halkidiki? ⭐Am găsit 10 cele mai bune plaje unde să mergi în Halkidiki, Grecia.

Plaje Halkidiki

Cu priveliști pitorești și o varietate de plaje și locuri de vizitat, Halkidiki este destinația perfectă pentru iubitorii de soare și apă cristalină.

Acesta este locul unde Marea Egee strălucește în toată splendoarea ei.

În acest articol, te vom ghida prin cele mai frumoase plaje din Halkidiki, dezvăluind secretele fiecăreia și oferind sfaturi pentru o vacanță de neuitat.

Ețti gata să descoperi plajele de vis din Halkidiki?

Iți prezentăm mai jos cele mai bune plaje din Halkidiki și toate informațiile de care ai nevoie pentru o vacanță perfectă în Grecia! 🏖️☀️

Cele mai frumoase plaje din Halkidiki

Plaja Sarti (Sarti Beach)

Plaja Sarti este una dintre cele mai frumoase și populare plaje din peninsula Sithonia din Halkidiki, Grecia.

Această plajă cu nisip fin se află în satul Sarti și oferă ape cristaline și o atmosferă relaxantă – Rezervă cazare în zonă

Localizare: Plaja Sarti se află în satul cu același nume, Sarti, situat în partea de sud-est a peninsulei Sithonia din Halkidiki. Este ușor accesibilă și poate fi găsită cu ușurință pe harta regiunii.

Nisip fin și ape cristaline: Plaja Sarti se distinge prin nisipul său fin și apei limpezi, cu nuanțe de albastru și verde. Apele sunt potrivite pentru înot și snorkeling, iar plaja este ideală pentru a vă relaxa pe șezlonguri sau pentru a face o plimbare de-a lungul țărmului.

Dotări și facilități: Pe plaja Sarti veți găsi o varietate de facilități, cum ar fi taverne, baruri și magazine în apropiere. Aceasta face ca plaja să fie confortabilă și convenabilă pentru turiști.

Atmosferă relaxantă: Plaja Sarti are o atmosferă relaxantă și prietenoasă, ceea ce o face potrivită pentru familii, cupluri și călători singuri. De asemenea, este un loc minunat pentru a admira apusurile de soare spectaculoase.

Cadrul natural: Plaja Sarti este înconjurată de vegetație luxuriantă și oferă o priveliște frumoasă a Munților Athos din depărtare, ceea ce adaugă la frumusețea peisajului.

Plaja Sarti este un loc minunat pentru a vă bucura de soare, plajă și apă limpede în Halkidiki. Cu facilități bune și o atmosferă relaxantă, aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care vizitează regiunea – Rezervă cazare în zonă

Video: Sarti Beach


Plaja Karidi (Karidi Beach)

Plaja Karidi, situată în apropierea satului Vourvourou din peninsula Sithonia, este una dintre cele mai frumoase și pitorești plaje din Halkidiki.

Karidi este celebră pentru nisipul său alb și apele sale calde, fiind ideală pentru înot și snorkeling – Rezervă cazare în zonă

Nisip fin și ape turcoaz: Plaja Karidi se remarcă prin nisipul său fin și apei cristaline, cu nuanțe uimitoare de albastru și verde. Apele sunt relativ liniștite și ideale pentru înot sau snorkeling.

Insula Diaporos: O caracteristică distinctivă a Plajei Karidi este apropierea de insula Diaporos, care se află la doar o scurtă distanță de mal și poate fi accesată cu o barcă închiriată. Insula are plaje izolate, golfuri ascunse și oportunități excelente de explorare.

Peisaj natural: Plaja Karidi este înconjurată de vegetație luxuriantă și stânci, creând un cadru natural spectaculos. Priveliștea este deosebit de frumoasă în timpul apusului de soare.

Taverne și facilități: Există taverne și baruri în apropierea plajei, unde puteți savura mâncăruri tradiționale grecești și băuturi răcoritoare. De asemenea, puteți închiria șezlonguri și umbrele de soare pentru a vă relaxa pe plajă.

Atmosferă relaxantă: Plaja Karidi are o atmosferă relaxantă și liniștită, ceea ce o face potrivită pentru familii, cupluri și călători care caută un refugiu liniștit la malul mării.

În concluzie, Plaja Karidi din Halkidiki este un loc deosebit de frumos și relaxant pentru a vă bucura de soare și mare.

Cu peisaje spectaculoase, activități diverse și facilități bune, aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea naturală a regiunii – Rezervă cazare în zonă

Video: Karidi Beach


Plaja Paliouri (Chrouso Beach)

Plaja Paliouri, cunoscută și sub numele de Chrouso Beach, este una dintre plajele recomandate din peninsula Kassandra, Halkidiki. Rezervă cazare în zonă

Locație: Plaja Paliouri se află în satul Paliouri, care este situat în partea de sud-est a peninsulei Kassandra din Halkidiki.

Nisip auriu și ape cristaline: Plaja Paliouri se remarcă prin nisipul său auriu și apele sale limpezi și cristaline. Este o plajă lungă și lățită, perfectă pentru a vă întinde pe șezlonguri și a vă bucura de soare și de marea Egee.

Dotări și facilități: Plaja oferă facilități bune pentru turiști, inclusiv șezlonguri și umbrele de soare pe plajă, astfel încât să vă puteți relaxa în confort. De asemenea, veți găsi taverne și baruri în apropierea plajei, unde puteți savura mâncăruri tradiționale grecești și băuturi răcoritoare.

Cadrul natural: Plaja este înconjurată de vegetație verde și oferă o priveliște frumoasă a Mării Egee. Este un loc relaxant și pitoresc, perfect pentru a vă deconecta și pentru a admira apusurile de soare.

Satul Paliouri:
După ce v-ați bucurat de plajă, puteți explora și satul Paliouri, care are o atmosferă tradițională grecească. Aici veți găsi taverne cu mâncăruri delicioase și magazine locale.

Plaja Paliouri din Halkidiki este o destinație minunată pentru cei care caută o plajă frumoasă, relaxantă și bine dotată într-un cadru natural pitoresc.

Cu nisip auriu, ape cristaline și facilități convenabile, această plajă este potrivită pentru familii, cupluri și călători care doresc să se bucure de frumusețea coastelor grecești – Rezervă cazare în zonă

Video: Chrouso Beach


Plaja Kalogria (Kalogria Beach)

Această plajă cu ape cristaline se află în apropiere de Nikiti și este perfectă pentru o zi de relaxare.

Plaja este un colț de paradis pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de marea Egee într-un mediu natural frumos și relaxant – Rezervă cazare în zonă

Locație: Plaja Kalogria se găsește în apropierea satului Sarti, situat în partea de sud-est a peninsulei Sithonia din Halkidiki.

Nisip fin și apă limpede: Plaja Kalogria este renumită pentru nisipul său fin, aurit și pentru apele cristaline și liniștite. Este potrivită pentru înot și oferă condiții excelente pentru cei care doresc să se relaxeze la soare sau să facă snorkeling.

Facilități: Pe plaja Kalogria veți găsi șezlonguri și umbrele de soare disponibile pentru închiriere, ceea ce vă permite să vă bucurați de plajă în confort. Există, de asemenea, taverne și baruri în apropiere unde puteți savura gustări și băuturi răcoritoare.

Atmosferă liniștită: Plaja Kalogria oferă o atmosferă relaxantă și liniștită, fiind un loc potrivit pentru a vă relaxa și deconecta. Este ideală pentru cupluri sau familii care caută o escapadă la malul mării.

Excursii în natură: În apropierea Plajei Kalogria se află Munții Sithonia, care oferă oportunități de drumeții și explorare a naturii pentru cei care doresc să descopere peisajele spectaculare din regiune.

Mâncare tradițională grecească: Nu uitați să gustați din mâncărurile tradiționale grecești la tavernele locale. Produsele proaspete și gătite cu pasiune fac din experiența culinară o parte importantă a vizitei la Plaja Kalogria.

În ansamblu, Plaja Kalogria din Halkidiki este un colț de paradis pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de marea Egee într-un mediu natural.

Cu nisip auriu, ape limpezi și facilități bune, aceasta este o opțiune excelentă pentru a petrece momente de relaxare și distracție în timpul vacanței – Rezervă cazare în zonă


Plaja Kriaritsi (Kriaritsi Beach)

Ascunsă într-un cadru natural sălbatic, această plajă din Halkidiki este un paradis pentru cei care doresc să scape de agitația urbană. Rezervă cazare în zonă

Locație: Plaja Kriaritsi se află în partea de sud-vest a peninsulei Sithonia, în apropierea satului Sykia. Este un pic retrasă și nu este la fel de accesibilă ca alte plaje, ceea ce o face mai liniștită și mai puțin aglomerată.

Nisip fin și ape cristaline: Plaja Kriaritsi se caracterizează prin nisipul său fin și apei sale cristaline, cu nuanțe uimitoare de albastru și verde. Apele sunt în general liniștite, ceea ce o face potrivită pentru înot și snorkeling.

Atmosferă naturală: Plaja Kriaritsi are un cadru natural spectaculos, fiind înconjurată de păduri de pini și vegetație mediteraneană. Este un loc pitoresc unde puteți admira frumusețea naturii.

Accesul la plajă: Pentru a ajunge la Plaja Kriaritsi, va trebui să urmați un drum de pământ neasfaltat, iar acest lucru poate fi o experiență aventuroasă. Cu toate acestea, multe persoane consideră că efortul merită pentru a ajunge la această plajă izolată.

Facilități limitate: Deoarece Plaja Kriaritsi este mai puțin dezvoltată, facilitățile sunt limitate. Puteți găsi câteva taverne sau plutoane unde puteți lua gustări și băuturi, dar ar fi bine să vă aduceți cu voi provizii și echipament de plajă.

Liniște și relaxare: Dacă sunteți în căutarea unei plaje liniștite și relaxante, Plaja Kriaritsi este locul potrivit. Este ideală pentru a vă deconecta de la agitația orașului și pentru a vă bucura de timpul petrecut pe malul mării.

În ansamblu, Plaja Kriaritsi din Halkidiki este o opțiune excelentă pentru cei care caută o experiență mai aproape de natură. Cu peisaje frumoase și ape limpezi, este un refugiu perfect pentru cei care doresc să se bucure de liniște și frumusețea Mării Egee – Rezervă cazare în zonă


Plaja Siviri

Acestă plajă se caracterizează prin lungimea sa generoasă, nisipul fin și o intrare graduală în apă, ceea ce o face ideală pentru familiile cu copii. Rezervă cazare în zonă

Locație: Plaja Siviri este situată în partea de vest a peninsulei Kassandra. Satul Siviri este mic și pitoresc și oferă acces ușor la plajă.

Nisip auriu și ape limpezi: Plaja Siviri se distinge prin nisipul său auriu și apele cristaline ale Mării Egee. Este o plajă lungă și lățită, cu condiții excelente pentru înot și relaxare.

Facilități pentru turiști: Plaja oferă facilități pentru turiști, cum ar fi șezlonguri și umbrele de soare pe plajă, precum și dușuri și toalete publice. Există, de asemenea, taverne și baruri în apropierea plajei unde puteți savura mâncăruri tradiționale grecești și băuturi răcoritoare.

Atmosferă familială: Plaja Siviri are o atmosferă liniștită și prietenoasă, ceea ce o face potrivită pentru familii cu copii sau pentru cei care caută o experiență relaxantă la malul mării.

Festivalul Siviri Cultural: Dacă vizitați Siviri în timpul verii, s-ar putea să aveți șansa de a participa la Festivalul Siviri Cultural, care include concerte, spectacole de teatru și alte evenimente culturale desfășurate în aer liber.

Explorarea satului Siviri: După ce vă bucurați de plajă, puteți explora și satul Siviri, care are o atmosferă autentică și tradițională grecească. Aici veți găsi taverne primitoare, magazine locale și oportunități de a experimenta cultura locală.

În concluzie, Plaja Siviri din Halkidiki este o destinație minunată pentru cei care caută o plajă frumoasă și facilități pentru turiști într-un mediu relaxant și autentic. Cu nisip auriu, ape limpezi și atmosferă prietenoasă, este un loc potrivit pentru a vă relaxa și deconecta în timpul vacanței – Rezervă cazare în zonă


Plaja Platanitsi

Plaja Platanitsi este una dintre cele mai renumite de pe peninsula Sithonia, situată în apropierea localității Sarti – Rezervă cazare în zonă

Locație: Plaja Platanitsi se află în partea de sud-vest a peninsulei Sithonia, aproape de satul Sarti.

Nisip fin și ape cristaline: Plaja Platanitsi este renumită pentru nisipul său fin și pentru apele limpezi și cristaline. Cu o priveliște la Marea Egee, aceasta oferă un cadru perfect pentru a vă bucura de soare și apă.

Ambianță liniștită: Plaja Platanitsi este cunoscută pentru atmosfera sa relaxantă și mai puțin aglomerată. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un refugiu liniștit la malul mării, departe de agitația stațiunilor.

Apusuri de soare pitorești: Plaja Platanitsi este un loc minunat pentru a admira apusurile de soare spectaculoase deasupra Mării Egee, ceea ce adaugă la farmecul său.

Plaja Platanitsi din Halkidiki este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturală a regiunii într-un mediu liniștit și relaxant. Cu nisip fin, ape limpezi și o atmosferă prietenoasă, este locul potrivit pentru a vă relaxa și deconecta în timpul vacanței – Rezervă cazare în zonă

Plaja Possidi Beach

Aceasta este probabil cea mai frumoasă plajă din Kassandra, Halkidiki.

Possidi Beach este plaja pe care nu doriți să o ratați, dar înainte de a vă aventura aici, este important să știți că această plajă ascunde o serie de porțiuni fermecătoare.

Cu certitudine, Possidi Cape (Capul Possidi) se remarcă ca fiind cea mai spectaculoasă dintre toate. Rezervă cazare în zonă

Locație: Possidi Beach se află în apropierea satului Possidi, situat în partea de sud-vest a peninsulei Kassandra din Halkidiki.

Nisip auriu și ape cristaline: Plaja Possidi se remarcă prin nisipul său auriu și apele cristaline ale Mării Egee. Apele sunt în general liniștite și puțin adânci, ceea ce o face potrivită pentru înot și pentru familii cu copii.

Facilități pentru turiști: Plaja oferă o varietate de facilități pentru turiști, cum ar fi șezlonguri și umbrele de soare pe plajă, dușuri și toalete publice. Există, de asemenea, taverne și baruri în apropierea plajei, unde puteți savura mâncăruri locale și băuturi răcoritoare.

Explorarea satului Possidi: După o zi la plajă, puteți explora și satul Possidi, care are o atmosferă tradițională grecească. Aici veți găsi taverne autentice, magazine și oportunități de a experimenta cultura locală.

Plaja Possidi Beach din Halkidiki este o destinație minunată pentru cei care caută o plajă cu nisip auriu și apă limpede într-un mediu confortabil și prietenos. Cu facilități bune și o atmosferă relaxantă, este potrivită atât pentru familii, cât și pentru cupluri sau călători singuri.

Video: Possidi Beach


Opțiuni de cazare în Halkidiki

 

Cele mai frumoase plaje din Halkidiki

Spune-ne părerea ta