Vacanțe Bulgaria

Oferte Bulgaria. Locuri de cazare, hoteluri și stațiuni

 

Destinații populare în Bulgaria

Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach

Cea mai mare și animată stațiune de litoral a Bulgariei este Sunny Beach. Descoperă ofertele de vacanță și informații utile despre hotelurile din Sunny Beach.

Nisipurile de Aur Bulgaria

Nisipurile de Aur

Este una dintre cele mai populare stațiuni din Bulgaria cu peste 100 de hoteluri construite de-a lungul celor 5 Km de plajă. Descoperă ofertele de vacanță și informații utile.

Albena Bulgaria

Albena

Stațiunea Albena este apreciată datorită superbei plaje de care dispune dar și a rezervației naturale Bălțata. Aici vei găsi o plajă lungă cu nisip fin și intrare lină în mare.

Oferte de Vacanță Bulgaria


De ce să alegi o vacanță în Bulgaria?

Dacă locuiești în România, Bulgaria este alegerea perfectă pentru o vacanță pe litoral, la ski, cultură și city break sau chiar o vacanță balneo.

Turiștii aleg vacanțe în Bulgaria în special pentru ofertele de litoral, iar în lunile de iarnă pentru pârtiile de ski.

Peste 380 Km – are coasta de litoral a Bulgariei – iar jumătate din această suprafață dispune de plaje cu nisip.

Distanța față de România, serviciile și diversitatea ofertei dar și tarifele foarte bune, fac din Bulgaria destinația perfectă pentru vacanța de vară pe litoral sau iarna pe pârtiile de ski.

Întrebări frecvente

Cu ce mijloc de transport pot ajunge în stațiunile din Bulgaria?

Din România, poți călători în Bulgaria cu autocarul sau cu autoturismul propriu. Nu există zboruri regulate din România către stațiunile din Bulgaria.

Se plătește parcare în Bulgaria? Cât este taxa?

Da, în Bulgaria se achită taxă de parcare. Taxa diferă în funcție de stațiune și hotel și este cuprinsă între 5-15 euro/zi.

Am nevoie de Vigneta pentru Bulgaria?

Da, aveți nevoie de Vigneta pentru a circula cu autoturismul în Bulgaria. Puteți achiziționa Vigneta pentru Bulgaria de pe site-ul oficial – https://web.bgtoll.bg/

Ce documente sunt necesare pentru a călători în Bulgaria?

Călătorind din România, poți intra în Bulgaria doar cu actul de identitate (buletin sau pașaport. Persoanele care nu dețin încă Buletin pot trece granița cu pașaportul.

Care este cea mai animată stațiune din Bulgaria?

Sunny Beach este stațiunea cea mai animată de pe litoralul bulgăresc. Aici veți găsi cele mai multe cluburi și baruri cu o bogată activitate nocturnă.

Care este cea mai ieftină stațiune din Bulgaria?

Conform statisticilor, în Nisipurile de Aur găsim cele mai ieftine hotelurile de pe litoralul bulgăresc.

Unde sunt cele mai frumoase plaje din Bulgaria?

Printre stațiunile cu cele mai bune plaje, lungi și cu nisip fin, se numără Albena, Primorsko, Kranevo.

Care sunt cele mai populare stațiuni din Bulgaria?

Sunny Beach și Nisipurile de Aur sunt stațiunile cele mai populare din Bulgaria cu cele mai multe hoteluri și cei mai mulți turiști.

Când este cel mai bun moment pentru a rezerva o vacanță în Bulgaria?

Pentru a beneficia de tarife mici și disponibilitate, este recomandat să rezervați vacanța în Bulgaria în intervalul decembrie – februarie. Reducerile early booking dar și disponibilitatea hotelurilor, fac din aceste luni perioada cea mai bună pentru a vă rezerva vacanța.